Bos uitdunnen of kappen

Bosbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bosbouw werkzaamheden. Naast onderhoudswerkzaamheden, zoals het snoeien van de bomen kunt u ook bij ons terecht voor het uitdunnen of kaalkappen van bosgebieden. Ook kunnen wij ook de aanplanting van een nieuw bosplantsoen voor u realiseren. Heeft u vragen of andere wensen met betrekking tot uw bosbouw? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onderhoud en nieuwe aanplanting

Het goed onderhouden van bosbouw is van groot belang. Dit geld niet alleen voor bossen die bedoeld zijn als recreatiegebied, maar ook voor productiebossen met als doel hout te kweken voor de industrie. Bij onderhoudswerkzaamheden aan een bos kunt u bijvoorbeeld denken aan het snoeien van de bomen en het verwijderen van ongewenste begroeiingen tussen en op de bomen.

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-48671964 of het contactformulier.

Bosdunning

Uitdunning vindt plaats wanneer er te veel bomen op een te klein oppervlakte staan. Het gevolg hiervan is dat de bomen elkaar verdrukken en er uiteindelijk een aantal doodgaan. Deze dode bomen kunnen vervolgens omvallen, wat tot gevaarlijke situaties leidt. Wij beoordelen het bos en weten precies welke bomen er het beste verwijderd kunnen worden. Op deze manier kunnen gevaarlijk situaties worden voorkomen en blijft het bos in gezond.

Kaalkap

Wanneer alle bomen verwijderd moeten worden kunnen wij ook de gehele kaalkap van het bos voor u verzorgen en het bruikbare hout afvoeren. Ook als er sprake is van verjonging, kunnen wij nieuwe jonge bomen aanplanten.

Boomstam verplaatsen

Contact opnemen

    .