Vacature Uitvoerder Boomverzorging (Fulltime)

Vacature Uitvoerder Boomverzorging (Fulltime)

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Lijkt het jou leuk om projecten te leiden/ uit te voeren en het aanspreekpunt te zijn vanuit de opdrachtgevers? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 

Den Held Boomverzorging B.V.

Den Held Boomverzorging B.V. is een groeiend bedrijf in Groningen met een enthousiast team tussen de 20 en 25 medewerkers. Wij werken met korte lijntjes en bieden iedere medewerker veel eigen verantwoordelijkheden. Wij voeren een breed scala aan werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers in de omgeving Groningen, Friesland, Drenthe. Voor het inzetten van een ETW-er als bomenwacht bij graafwerkzaamheden, het opstellen van boombeschermingsplannen tot het planten, rooien en snoeien van bomen en bospercelen. Wij doen het allemaal. We beschikken over diverse machines in eigen beheer, zoals hoogwerkers, mobiele kraan, vrachtauto,  stobbenfrees, versnippercombinatie, verkeersmaatregelen e.d.

 

Hoe ziet je werkdag er uit?

Elke maandagochtend starten we op de zaak met een gezamenlijk bakje koffie met je collega’s. Hier bespreken we de werkweek en houden we aansluitend ons wekelijks overleg waarin we de voortgang van projecten, planning en aanverwante zaken bespreken. De volgende dagen bestaan uit het opstarten van diverse werken, locatie bezoek en kwaliteitscontroles, het bijhouden van de projectadministratie en communicatie met je collega’s en opdrachtgevers.

 

Wat ga je doen?

Als uitvoerder bomen ben je een essentiële schakel in het succesvol afronden van projecten op het gebied van boomverzorging. Je draagt de verantwoordelijkheid voor een efficiënte voortgang van het project, waarbij je ervoor zorgt dat alle werkzaamheden voldoen aan de afgesproken kwaliteits- en veiligheidseisen.

Naast het aansturen van een aantal boomverzorgers, ben je ook verantwoordelijk voor de projectadministratie. Je stelt offertes op en beoordeelt calculaties om ervoor te zorgen dat alles binnen het budget blijft. Daarnaast onderhoud je contact met opdrachtgevers en neem je deel aan verschillende overleggen om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de voortgang en eventuele wijzigingen.

Als coach speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van je teamleden. Je biedt ondersteuning en begeleiding, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen in hun vakgebied. Daarnaast ben je proactief in het onderhouden en uitbreiden van je netwerk, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden in de regio waarin je werkt.

Je bent een waardevolle speler in het team en denkt actief mee over planningen, werkprocessen en verbeteringen in de projectuitvoering. Met jouw expertise en betrokkenheid zorg je ervoor dat elk project succesvol wordt afgerond en dat de bomen in de regio goed worden verzorgd.

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt passie voor bomen en natuur;
 • Je hebt een grote interesse in het coördineren van projecten en kan daarom ook goed coachen en leidinggeven;
 • Je hebt goede schriftelijke vaardigheden en hebt ervaring met het lezen van documenten en bestekken en hebt financieel inzicht;
 • Je hebt een ETW/ groene achtergrond en enige ervaring in een uitvoerdersfunctie of gelijkwaardig.
 • Je hebt kennis over UAV of RAW;
 • Je bent positief ingesteld en communicatief vaardig richting opdrachtgevers;
 • Je hebt een rijbewijs B;

 

 Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende baan in een enthousiast team;
 • Een modern machinepark met goed materieel;
 • Een goed salaris tussen de €3.500 – €4.500 per maand, passend bij je ervaring, conform CAO Hoveniers;
 • Auto van de zaak, met eigen uitrusting;
 • Laptop en werktelefoon;
 • 148 wettelijke en 37 bovenwettelijke vakantie-uren;
 • Doorgroeimogelijkheden/ mogelijkheden tot opleiding of scholing;
 • Vaste aanstelling in het vooruitzicht en de mogelijkheid om door te groeien in functie/takenpakket;
 • Uitdagende projecten die je zowel vanachter je bureau als op de werkvloer organiseert.

 

Vragen of solliciteren?

Bel of mail voor meer informatie naar: 06-21922154 / info@denheldboomverzorging.nl of gerdina@denheldboomverzorging.nl