Bomen verplanten

Bomen verplanten

Denheldboomverzorging is gespecialiseerd in het tijdelijk of permanent verplaatsen van bomen naar een nieuwe locatie. Wij helpen u graag met het verplanten van grote, kleine of meerdere bomen op zowel eenvoudige als lastig bereikbare locaties. Heeft u vragen over onze werkwijze of de mogelijkheden? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Wanneer bomen verplanten?

Bomen kunnen over het algemeen het beste worden verplaatst in de winterperiode, dit komt doordat bomen in deze periode weinig water opnemen. Echter is elk type boom weer anders, waardoor deze ook een andere aanpak vereist. Over het algemeen is het belangrijk rekening te houden met:

  • Verplanten tussen oktober en april
  • Wortels zo min mogelijk beschadigen
  • Voor en na de verplanting de bomen ruim water geven
  • Verplante bomen indien nodig verankeren

Na het verplanten van de boom kan Denheldboomverzorging u ook ontzorgen in de nazorg. Hierbij inspecteren wij de boom regelmatig en voeren wij aanvullende onderhoudsacties uit indien nodig.

European Tree Technician (ETT) en European Tree Workers (ETW)

Bij Den Held Boomverzorging zijn zowel Europan Tree Technicians als European Tree workers werkzaam.

Een gecertificeerde European Tree Technician stelt een verplantbaarheidsonderzoek op en begeleid het proces van begin tot eind. De opdracht zelf wordt vervolgens uitgevoerd door onze European Tree Workers. Op deze manier kunnen wij garanderen dat de opdracht correct wordt uitgevoerd en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Bomen veilig verplanten

Den Held Boomverzorging heeft ruime ervaring met het verplaatsen van bomen bij zowel particuliere als gemeentelijke opdrachtgevers. Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of telefonisch via 06-48671964

    .